Osman Gazi Ortaokulu

Vizyon: Eğitim, etkinlik, aktüalite Osman Gazi´de hep birlikte...

Misyon: Öğrenmeyi öğrenmiş, doğru bilgiye doğru yoldan ulaşabilen, bilimsel okur yazarlığı hayatının her aşamasına yansıtan, çağdaş, kendine güvenen, yeteneklerinin farkında olan, topluma karşı sorumlu bireyleri en ideal eğitim ortamında yetiştirmektir.

Başarılar: *Floor Curling Türkiye Şampiyonası Dördüncülüğü *Bilgi Yarışması İlçe İkinciliği *Kitap Tokat Projesi ödülleri *İstiklâl Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması İlçe Birinciliği

Saatler: 08:50-15:30
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda voleybol ve basketbol sahamız, sentetik futbol sahamız mevcut olup, düzenli olarak sportif faaliyetler yürütülmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 2204 Ortaokul Öğrencileri arası proje yarışması bölge finali(2020-2021)(2021-2022)
Proje Çalışmaları: Okulumuzda TÜBİTAK projelerine her yıl düzenli olarak katılım sağlanmaktadır. Aynı zamanda yerel ve ulusal düzeyde yapılan projelere de okulumuzun imkanları dahilinde katılım sağlanmaktadır. Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği çerçevesinde okulumuza özgü projeler düzenlenmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: K1 projesi için hazırlıklar devam etmektedir.

WEB - https://pazarosmangazi.meb.k12.tr

Adres - ESENTEPE MAH. ESENTEPE 3.GEÇİT SK. OSMAN GAZI ORTA OKULU BLOK NO 20/1 PAZAR / TOKAT

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - ESENTEPE MAH. ESENTEPE 3.GEÇİT SK. OSMAN GAZI ORTA OKULU BLOK NO:20/1 PAZAR/TOKAT

Ulaşım İl ve ilçe arasında her 20 dakikada çift yönlü ulaşım imkanı mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup il merkezine 25 km uzaklıktadır.